Onderhoud

Onderhoud wordt nogal eens onderschat

Om de levensduur te optimaliseren kan nagenoeg geen enkel product, dus ook een bouwproduct, het stellen zonder periodiek onderhoud. Uitstel van onderhoud geeft u uiteindelijk meerkosten en verkort de levensduur van uw bedrijfspand, nog niet te spreken over eventuele schade die kan ontstaan.

Inspectie
Jaarlijkse inspectie is zeer aan te bevelen om de conditie van de dak- en/of gevelbekleding in kaart te brengen. Kleine schades waardoor roestvorming kan ontstaan worden geconstateerd, bevestigingsmiddelen op daken en wanden worden gecontroleerd, goten doorvoeringen e.d. worden geïnspecteerd. Iedere vierkante meter wordt nauwkeurig bekeken inclusief de staat van eventuele vervuiling. 

Advies
Eventuele onjuistheden worden samengesteld in een inspectierapport die u samen met ons advies ontvangt. Een jaarlijkse inspectie geeft een helder beeld van de status van uw (bedrijfs-) pand(en) en eventueel uit te voeren werkzaamheden. Op deze manier blijft uw pand in topconditie en behoudt uw investering zijn waarde.

Onderhoud
Wilt u er zeker van zijn dat uw gebouw absoluut in goede conditie is en blijft, dan bieden wij u naast de inspectie- en adviesrapportage de mogelijkheid aan om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten.
Onze gespecialiseerde medewerkers, opgeleid bij het Kettlitz Instituut, weten als geen ander hoe je hiermee om dient te gaan. Daarbij hoeft u zich geen zorgen te maken; het kleine onderhoud wordt met regelmaat en vakkundig uitgevoerd.

Reiniging
Door regelmatige reiniging van de dak- en gevelbekleding blijven zowel de esthetische als de technische eigenschappen langer behouden. Hoe eerder u met het onderhoud begint, hoe beter!