Refacing

Refacing Solutions

Speciaal voor het revitaliseren van uw (verouderde) gebouw heeft IZV ‘Refacing Solutions’. De uitstraling van uw gebouw kan door het plaatsen van een nieuwe gevel tonen als was het nieuw opgeleverd. Er zijn legio aan mogelijkheden en materiaalgebruik. Laat u verrassen door IZV met een impressie van hoe u gevel er na revitalisering uit kan zien.

Tevens kan door het voorzetten van een nieuwe gevel worden voldaan aan geluids- en/of thermische isolatie eisen. De investeringen op dit gebied worden doorgaans snel terugverdiend.

Esthetica is steeds belangrijker op bedrijfsterreinen. Door het plaatsen van voorzetwanden en nieuwe gevels kan een eenvoudig gebouw architectonische allure krijgen. Daarnaast is de toepassing van façades ook een ideale manier om uw verouderde pand op een relatief goedkope wijze de uitstraling van nieuwbouw te geven.

IZV ontwikkelde met 'Refacing Solutions' een programma dat uw (bedrijfs-)pand van een nieuw gezicht voorziet. IZV ontwerpt en plaatst fraaie functionele en duurzame gevels. De mogelijkheden zijn talrijk. Zo kunt u harmonie aanbrengen in uw gebouwen of juist een blikvanger maken van uw nieuwe gevel.

Laat u inspireren door een 'artist impression' van RFS en ervaar hoe de gevel van uw pand binnen korte tijd verandert in een prachtig visitekaartje.